Anđeli Astrologija Emisije Online magazin Uživo Linkovi
 

 

IZRADA HOROSKOPA! IZRADA HOROSKOPA!

Često dobivam upite za izradu horoskopa. Odavno to ne radim za nepoznate ljude. Ionako radim puno horoskopa za astro-školu, različita predavanja i seminare, a naravno i za ponekog prijatelja ili prijateljicu, članove obitelji i sl.

Puno mi je draže podučavati astrologiju, ona je duhovni put onima koji dopuste zvijezdama svijetliti u ovom još uvijek mračnom kutku svemira.

Ali, zbog poplave loših i neznalačkih astroloških komentara i tekstova po različitim medijima odlučila sam ovdje navesti imena i prezimena i e-mail adrese onih koji su završili moju astro-školu, a čije znanje i odgovornost poznajem.

Dakle, ukoliko želite s nekim porazgovarati o svom horoskopu, intuitivno izaberite neko ime s ovih stranica, javite se toj osobi e-mailom radi dogovora i - očekujte svoj astrološki portret uživo, kroz razgovor.

I jedan mali savjet: ne tražite da netko drugi donosi odluke u vaše ime! Poslušajte što horoskop govori i - odlučite sami. Jer, kao što sam puno puta već rekla i napisala:

astrologija je poput auto karte, ona pokazuje puteve kojima možemo stići od jednog do drugog mjesta. Ali, koji ćemo put izabrati odlučujemo mi, a ne auto karta!

Zato, nemojte se odricati prava na upravljanje vlastitim životom! Prihvatite savjet, doznajte potencijale svog horoskopa, okvire koje je vaša duša izabrala i s kojima se itekako zna nositi u ovoj inkarnaciji!

Sretno!

- Željka Ćalina: zeljka.calina@gmail.com

- Daniel Ivančević: daniel.phenomena@gmail.com

- Jasna Pereković: jasna.zg2012@gmail.com

- Samra Polić: samra.v.p.152@gmail.com

- Marina Premrou: marina.premrou@gmail.com

- Pavica Sorić: pavica.soric@gmail.com

- Vedrana Šimić: vedrana.simic@vip.hr

- Katarina Zaninović:

katarina.zaninovic@gmail.com

- Tajana Žarković: tajana1812@hotmail.com

- Iva Živković Bartolić: ivazivkovic812@gmail.com

- Martina Filipović: martinafilipovic.tretinjak@gmail.com

 
 
   

 

Ukoliko donacijom želite podržati rad Zlatnog zdenca, učinite to uplatom preko PayPala. Hvala!

 
 
 
Kontakt: zdenka@zlatnizdenac.com   Copyright©Zdenka Andrijić 2014-2018.