Anđeli Astrologija Emisije Online magazin Uživo Linkovi
 

 

ANĐEO VESELJA

17. studenog 2011. godine u malim svakodnevnim jutarnjim meditacijama pojavio se glas koji je rekao: - Ja sam Anibej, a možeš me zvati i Anibon!

- Tko si ti?, čudila sam se. - Kakav Anibej?

- Ja sam anđeo veselja! Hoću na tvoje stranice!

- Na moje web stranice?, dalje sam pitala.

- Da, hoću uveseljavati ljude koji dođu na tvoje stranice. Kad kliknu i pogledaju me izbliza, ispunit ću im dan veseljem.

- Ali, kako ću te staviti na web stranice?

- Nacrtat ćeš me.

- Oooo, svašta znam raditi, ali crtati....Ne, nema šanse, bila sam odlučna.

No, Anibej nije odustajao: - Dopusti mi i kroz tvoje ću prste sam sebe nacrtati.

Malo sam mislila i mislila, prisjećala sam se što sve mogu anđeli napraviti, kojekakva mala i velika čuda kojima sam već svjedočila, pa, možda...mogu i crtati mojim prstima. Tako je počelo.

Trebala su mi skoro tri mjeseca i stotinjak crteža, nijednim nisam bila zadovoljna. Pokušavala sam ga nacrtati onako kako su umjetnici stoljećima crtali anđele: zlatnih krila i golih guza. Nije išlo. Onda sam izmišljala neke dječje crteže, ali ubrzo bih shvaćala da trebam tražiti dalje. Anibej se javljao vrlo rijetko, jednom da me upozori da pazim na njegove oči, one su važne, rekao je; drugi put da potvrdi kretanje spirale udesno. Naravno, i dalje ne znam crtati. Ali, 13. veljače 2012. ponovno sam ga začula: - To je to! Sad me stavi u boju!

Jer, bio je to jednobojan, tamnoplavo-ljubičasti crtež rolerom, pa sam kupila flomastere. I - krenula opet. 17. veljače 2012. godine pozdravio me s papira: - To sam ja! Sad me stavi na stranice!

I, evo ga ovdje, u naše živote unosi veselje.

Dobrodošao, vrckavi i šareni anđele!

Hvala ti za ovu i sve druge vesele priče kojima obogaćuješ naše dane na Zemlji!

P.S.

ANIBEJ ili ANIBON htio je pojavljivati se u prozorčiću. - Onom velikom, rekao je. Zato, kliknite OVDJE i promatrajte kako vam dan postaje obojan anđeoskom energijom!

 
 
   

 

Ukoliko donacijom želite podržati rad Zlatnog zdenca, učinite to uplatom preko PayPala. Hvala!

 
 
 
Kontakt: zdenka@zlatnizdenac.com   Copyright©Zdenka Andrijić 2014-2018.