Anđeli Astrologija Emisije Online magazin Uživo Linkovi
 

 

RAZGOVORI S ANĐELIMA

 

OTVARANJE ANĐEOSKOJ ENERGIJI

Zatvorite oči. Obratite pažnju na disanje. Ponovite nekoliko puta u sebi mantru, poput: "U meni mir i radost. Oko mene mir i radost." Vizualizirajte kuglu zlatne svjetlosti oko sebe. A onda podignite lijevu ruku u zrak s dlanom okrenutim prema sebi i u visini lica. Vrhovi prstiju okrenuti su prema gore. Desni je dlan položen na lijevu stranu prsa. Tamo gdje vas doziva vaše srce.

Pozovite svoje anđele i zamolite ih da kroz vaš lijevi dlan unesu u vaše tijelo božansku energiju iscjeljivanja i ljubavi, radosti i snage. Ostanite u tom položaju nekoliko minuta, pa onda zatvorite krug spuštanjem lijevog dlana preko desnog položenog na prsa. Dopustite energiji koju ste upravo primili da se nastani u vama.

A onda uživajte u svojoj spojenosti s nebom. Ili, kako ja to često kažem: “Ja sam sigurno i čvrsto ukorijenjena u središtu Zemlje. Okružena sam i zaštićena svjetlom. Ja sam most između Neba i Zemlje!”

 

ANĐEOSKA KUTIJA

Izaberite neku lijepu kutiju ako je imate kod kuće, ili je jednostavno kupite. Sa cvjetnim šarenim motivima, zvjezdicama, životinjama, zlaćanu ili u nekoj drugoj boji. Namijenite je komunikaciji s anđelima.

Izrežite papire u bojama ili tek čiste bijele ceduljice ispišite željama. Na svakoj ceduljici zahvalite anđelima što su u vaš život unijeli ono što želite. Pišite u prošlom svršenom vremenu. Jer u nekom kutku svemira vaša je želja, čim je poželjena, već i materijalizirana. Proći će još malo vremena dok se spusti i u vaš život na Zemlji. Budite spremni, imajte povjerenja u svoje anđele.

Ceduljice potpišite, ostavite i datum na njima i spremite ih u anđeosku kutiju. Zaboravite na njih barem tjedan dana.

A onda, s vremena na vrijeme, izvrnite kutiju i pročitajte sve ceduljice. One na kojima su želje koje su se u međuvremenu materijalizirale izdvojite i spalite. Spaljujući ih poslat ćete, kako ja obično kažem, dimne signale Bogu i anđelima. I jednu malu riječ, ponavljanu uvijek iznova: Hvala!

Da, začudit ćete se koliko vam je želja zaista ispunjeno. Anđeli kažu kako nije problem ispuniti želje, mnogo je teže otkloniti blokade primanja. To je ono zbog čega smo često lišeni vrijednih stvari i događaja u svojim životima. Jer ne znamo – primati.

Primanje je jedna od najvažnijih lekcija kojima nas podučavaju anđeli!

 
   

 

Ukoliko donacijom želite podržati rad Zlatnog zdenca, učinite to uplatom preko PayPala. Hvala!

 
 
 
Kontakt: zdenka@zlatnizdenac.com   Copyright©Zdenka Andrijić 2014-2018.